15 November

Denna helg som varit var också helt underbar. Så glad över att jag har en så fin familj som jag har!
På lördagen så var jag uppe tidigt då jag jobbade på förmiddagen. Då kom Carolina och hälsade på och bestämde sig att hon ville med mig och Alex och äta efter jag slutat. Hennes pojkvän följde också med. Så när jag slutat åkte vi in till Hötorget och åt Asiatisk buffé för jag var grymt sugen på det haha. Sen åkte jag, Alex och Carro iväg till Naturhistoriska museét där resten av familjen väntade på oss. NR hade 100-årsjubileum i helgen så man kunde boka rundturer som annars inte finns. Våran familj hade bokat utställningen "Djur i sprit" och det är exakt vad det låter som. Djurkroppar som man bevarat i sprit (ca 70% etanol) och det var faktiskt grymt coolt. Vi fick se ett elefantfoster, det fanns små delfiner, fiskar och MASSA andra djur. Efter det gick vi på Cosmonova och såg filmen Kosmos som gick när jag var barn. Kom ihåg att vi gick och såg den med skolan när jag gick i 2an eller 3an. Så mysigt. Och det är alltid kul att umgås med min familj då alla alltid är så glada och har så himla mycket energi. Vi skrattar alltid otroligt mycket.
 
På söndagen så jobbade jag åter igen på morgonen. Efter det åkte jag och köpte blommor och sen vidare hem till pappa eftersom att det var fars dag. Så han fick blommor och en triss. Vi åkte sen tillsammans hem till farmor och farfar där även min faster, farbror och ena kusin var. Så hade vi lite farsdag-middag (en söndagsgryta som f.ö. var GALET god).
 
Igår satte vi (Alex) äntligen upp våra tavlor i köket! BLEV SÅ BRA! Vi börjar verkligen få ordning nu!
 
Har blivit förkyld (oj så ovanligt lol). Så har inte haft så mycket till röst igår eller idag. Men känner mig smått piggare i alla fall. Hoppas att det blir bättre nu. Imorgon är det ju tillbaka till jobbet för min del. Men jobbar bara ons-fred och har hjälp av min lillebror som praoar hos oss denna vecka!
 
Nu ska jag springa ner i tvättstugan. Tjing!