10 September

Har varit så jävla otaggad på allt den senaste veckan. I slutet på januari - början på februari var ju jag sjukskriven i två veckor pga "troligtvis hjärnhinneinflammation". Hade alltså svinont i huvudet så jag klarade inte av att göra något och jag fick recept på STARKA värktabletter. För mer än 1v sen kom denna jävla huvudvärk tillbaka. VARFÖR JAG? Så har svårt att sova om nätterna, ligger typ halvt och gråter för att jag har så ont, och jag har ändå en jävla hög smärttröskel. Fattar inte varför detta händer... Min svärmor hade en bra neurolog som hon rekommenderade så ska ta hans nummer och boka en tid. Men blir bara så trött, arg och ledsen över att detta händer IGEN. Aldrig får jag må bra. Alltid ska det vara något fel på min kropp.
 
Annars har jag haft det bra sen jag skrev sist. Firade en kompis födelsedag vilket var SJUKT kul! Var på tjejmiddag hos en kompis som nu har flyttat till Filippinerna i ett år och Hedwig & Josef hade en "hejdå-öl" innan dom åkte ner till Malmö igen.
 
Just nu jobbar jag bara och sparar pengar. Jag och Alex har ju bestämt oss. Nästa år flyttar vi hemifrån! Har ansökt lånelöfte idag och får se vad det säger. Håller tummarna. Har även bokat in oss på tre visningar inom de närmsta dagarna. Ska bli sjukt kul! Så skönt att det händer något.
 
Nej nu ska jag vila tills Alex kommer hem.
Tjingeling.
 
Har även klippt av mig håret!